Stránka 1 z 1

nastavení

PříspěvekNapsal: 7. březen 2015 22:37
od Agnes
Ahoj, dá se nějak nastavit v Illustratoru, aby bylo nastavení (výstupu) eps ve výchozí pozici tak jak chcete (a né jak to má ve výchozím nastavení AI)? tzn. nastavení zaškrtávátek, post skriptu, verze AI?

Re: nastavení

PříspěvekNapsal: 8. březen 2015 20:04
od admin
Tak to bohužel není, nebo jsem zatím nic takového neobjevil. Ale jednu dobu jsem používal na export skript, v CS5 mi pak ale přestal fungovat a od té doby jsem neměl čas, abych se na něj pořádně podíval a případně jej opravil.

Re: nastavení

PříspěvekNapsal: 9. březen 2015 01:14
od Agnes
Tak to je škoda, že to nejde :( jinak mám CS6, takže to taky skript asi nepofachá